May 15, 2024
Μια ειλικρινής κριτική της Tata Harper Lip Cream

Μια ειλικρινής κριτική της Tata Harper Lip Cream

Μια ειλικρινής κριτική της Tata Harper Lip Cream

Με το Well+Good SHOP, οι συντάκτες μας χρησιμοποιούν την πολυετή εμπειρία τους για να επιλέξουν προϊόντα (από την περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι την προσωπική περιποίηση και όχι μόνο) που στοιχηματίζουν ότι θα λατρέψετε. Παρόλο που οι συντάκτες μας επιλέγουν αυτά τα προϊόντα ανεξάρτητα, η αγορά μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good. Καλές αγορές! Εξερευνήστε το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ήμουν ο τύπος του κοριτσιού που φορούσε πάντα ένα κόκκινο ματ χείλος ό,τι κι αν γίνει. Μην με παρεξηγείτε, ένα ροζ που φοριέται είναι πάντα η κορυφαία επιλογή μου όσον αφορά το κραγιόν, αλλά σίγουρα είμαι πολύ πιο πειραματική αυτές τις μέρες και φοράω γυμνά, lip gloss και μουτζούρες – πράγματα που αγαπώ. είχα αποφύγει στο παρελθόν λόγω της κόκκινης πίστης μου. Η ζεστή εποχή μου θυμίζει επίσης ζουμερά φρούτα και δροσιστικά φρυγανιά, γι’ αυτό ήθελα να φοράω προϊόντα για τα χείλη που μου δίνουν το χρώμα που λαχταρώ, διατηρώντας τα χείλη μου ενυδατωμένα.

Γι’ αυτό σας παρουσιάζω τη νέα Tata Harper Lip Cream ($42), γνωστή και ως 3-in-1 Moisturizing Lip Treatment, που ταράζει τα υπόλοιπα κραγιόν της συλλογής μου στα σωληνάρια τους!

Πως δουλεύει

Πρώτον, η Tata Harper διαμορφώνει και συσκευάζει όλα τα προϊόντα της στο αγρόκτημά της 1.200 στρεμμάτων στο Βερμόντ. Ονειρο! Η Tata Harper, η ιδρύτρια της ομώνυμης μάρκας, περιγράφει τον εαυτό της ως «μαξιμαλίστρια της περιποίησης του δέρματος» και λέει ότι διαμορφώνει όλα τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας αυτή τη γενική νοοτροπία. «Χρησιμοποιήσαμε την ίδια πρωτοποριακή τεχνολογία περιποίησης δέρματος και εμφυσήσαμε ζωντανές αποχρώσεις για να δημιουργήσουμε τη νέα μας συλλογή με κρέμες χειλιών. Αυτά είναι διαμορφωμένα με 23 υπερτροφοδοτημένα συστατικά, συμπεριλαμβανομένου ενός μείγματος ελαίων υπερφρούτων, πλούσιων σε βιταμίνες C και E, και προστατευτικά ωμέγα για να βοηθήσουν στην προώθηση της αναγέννησης των κυττάρων, στην αποκατάσταση και σφριγηλότητα των χειλιών και τα διατηρούν ενυδατωμένα και ενυδατωμένα από μέρα έως νύχτα», λέει η Well. + Bien.

Η Χάρπερ συνεχίζει εξηγώντας πώς το δέρμα γύρω από τα μάτια και τα χείλη μας είναι το πιο λεπτό στο σώμα, καθιστώντας το πιο επιρρεπές στην ορατή γήρανση από οποιοδήποτε άλλο μέρος του προσώπου. Το μείγμα 3 σε 1 εκμεταλλεύεται τη δύναμη των φυτοστερολών που αγαπούν το νερό για να τραβάει νερό στα χείλη και το γυάλινο βάλτο που κυκλοφορεί με νερό για να φτάσει το νερό εκεί που τα χείλη το χρειάζονται περισσότερο. Τέλος, έχετε ωμέγα που δεσμεύουν την υγρασία για να διατηρήσετε όλη αυτή την ενυδάτωση στη θέση της.

Όσον αφορά τις αποχρώσεις, η Tata Harper Lip Cream διατίθεται σε πέντε επιλογές: Blasè, ένα ροζ γυμνό. Risquè, ένα βαθύ κόκκινο μούρο. Ζουμερό, ένα ροζ βατόμουρο? Αφρώδη, ένα μωρό ροζ? και Bare, μια καθαρή, φωτεινή απόχρωση. Θα δείτε πώς μοιάζουν παρακάτω!

Η ειλικρινής μου γνώμη

Ήμουν φανατικός θαυμαστής των προϊόντων της Tata Harper (ειδικά του Clarifying Cleanser) αλλά είχε περάσει πολύς καιρός που δεν είχα δοκιμάσει κάτι άλλο. Έτσι, αυτά τα reunions ήταν ιδιαίτερα γλυκά. Μόλις άνοιξα τη συσκευασία με τις κρέμες για τα χείλη μου, ήξερα ότι ήμουν σε μια απόλαυση. Η Tata Harper είναι γνωστή για την όμορφη πράσινη συσκευασία της με πιστοποίηση ECOCERT, οπότε ενθουσιάστηκα αμέσως. Οι σωλήνες είναι όμορφοι και πολυτελείς.

Όσο για τις ίδιες τις κρέμες για τα χείλη, πήρα μια μυρωδιά Bare και γούρλωσα τα μάτια μου από έκσταση. Το άρωμα είναι απόλυτος παράδεισος. Τα φυσικά βοτανικά συστατικά που χρησιμοποιεί η μάρκα δημιουργούν ένα ελαφρύ αλλά έντονο γλυκό άρωμα λουλουδιών.

Τώρα ας πάμε στον τύπο. Το Bare, που είναι η ανοιχτόχρωμη απόχρωση, είναι μια απίστευτα πολυτελής εκδοχή ενός κανονικού βάλσαμου για τα χείλη. Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να επιστρέψει στα κανονικά μπαστούνια balm αφού το βάλει στα χείλη σου. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κάθε χρώμα αυτής της συλλογής είναι πανέμορφο. Λόγω του αιώνιου κόκκινου χείλους μου, επέλεξα πρώτα το Juicy, καθώς φαινόταν ότι ήταν το πιο «κόκκινο». Μου έδωσε την ελαφριά απόχρωση λεκέδων από φρυγανιά που λαχταρούσα το καλοκαίρι. Με τράβηξε επίσης εκπληκτικά το Blasè, το ροζ γυμνό, το οποίο ακολουθεί από τότε που τείνω να επιλέγω γυμνά που έχουν ροζ τόνους. Μου άρεσε επίσης το baby pink, Bubbly, αλλά ερωτεύτηκα τη βαθιά μούρη απόχρωση Risquè. Τόσο πολύ μάλιστα που το φόρεσα το ίδιο βράδυ. Μια σημαντική αλλαγή, καθώς πάντα τείνω να κλίνω προς τα ματ υγρά κραγιόν μου για τα βράδια.

Πώς μοιάζουν οι αποχρώσεις Tata Harper Lip Crème

“Αφρώδης”

φούσκα θείας
Φωτογραφία: Marie Lodi

“Κίνδυνος”

κίνδυνος
Φωτογραφία: Marie Lodi

“Χυμώδης”

θεία άρπερ ζουμερή
Φωτογραφία: Marie Lodi

“Κατάκοπος”

κατάκοπος
Φωτογραφία: Marie Lodi

Συνολικά, δεν μπορώ να περιγράψω την εμμονή μου με τις κρέμες χειλιών Tata Harper. Όλοι πρέπει να τα δοκιμάσουν! Αυτά είναι τα καλοκαιρινά μου χρώματα για τα χείλη, δεν αστειεύομαι.

Οι συντάκτες μας επιλέγουν ανεξάρτητα αυτά τα προϊόντα. Η πραγματοποίηση μιας αγοράς μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *