May 15, 2024
Εργαστήριο υγρών υπερφόρτισης Westman

Εργαστήριο υγρών υπερφόρτισης Westman

Εργαστήριο υγρών υπερφόρτισης Westman

Με το Well+Good SHOP, οι συντάκτες μας χρησιμοποιούν την πολυετή εμπειρία τους για να επιλέξουν προϊόντα (από την περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι την προσωπική περιποίηση και όχι μόνο) που στοιχηματίζουν ότι θα λατρέψετε. Παρόλο που οι συντάκτες μας επιλέγουν αυτά τα προϊόντα ανεξάρτητα, η αγορά μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good. Καλές αγορές! Εξερευνήστε το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ποιος δεν θέλει λαμπερό δέρμα; Οι λάτρεις της ομορφιάς μπορούν να παραδεχτούν ότι η επιδίωξη μιας φυσικής δροσιάς, ανανεωμένης επιδερμίδας είναι πιο δύσκολη από όσο φαίνεται. Στο μεταξύ, στρεφόμαστε στο μακιγιάζ για να αναδείξουμε το καλύτερο στην επιδερμίδα μας. Ευτυχώς, το 2023, οι επωνυμίες μακιγιάζ έχουν προχωρήσει πέρα ​​από τη δημιουργία απλώς μακιγιάζ, τόσο πολύ που τα προϊόντα όχι μόνο βοηθούν να αναδείξουμε τη φυσική μας λάμψη, αλλά έχουν την επιστήμη της περιποίησης δέρματος για να βελτιώνουν το δέρμα μας με την πάροδο του χρόνου. Λένε ότι προσποιηθείτε μέχρι να το κάνετε, και η δημιουργία μιας λάμψης δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη με το Super Charged Liquid Skin Illuminator της Westman Atelier (58 $).

Το Westman Atelier, το οποίο ιδρύθηκε από τη διάσημη διασημότητα και τον καλλιτέχνη μακιγιάζ Gucci Westman, είναι γνωστό για τη δημιουργία μινιμαλιστικού μακιγιάζ που είναι γεμάτο με καλά για εσάς συστατικά. Το Super Loaded Liquid Skin Illuminator δεν αποτελεί εξαίρεση. Για παράδειγμα, παρασκευάζεται με έλαιο από σπόρους αβοκάντο, ένα αντιοξειδωτικό με μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Τα αντιοξειδωτικά του δέρματος προστατεύουν το δέρμα από τους επιβλαβείς ρύπους και τις ακτίνες UV και ενώ το έλαιο αβοκάντο χρησιμεύει ως αντιοξειδωτικό, θρέφει επίσης το δέρμα. Μια άλλη προσθήκη είναι το λάδι tsubaki, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της ελαστικότητας και της λείας υφής. Τέλος έρχεται η βιταμίνη C, ένα δραστικό συστατικό που διαφημίζεται για τις απαλυντικές της ιδιότητες.

Η βιταμίνη C που χρησιμοποιείται στο highlighter είναι ο ασκορβικός τετραεξυλδεκυλεστέρας, μια πιο σταθερή, ελαιοδιαλυτή μορφή ασκορβικού οξέος. Η σταθερότητα των συστατικών οφείλεται στην ικανότητα διατήρησης των ιδιοτήτων τους σε όλη τη διάρκεια ζωής. Σε αυτήν την περίπτωση, ακόμα κι αν αυτή η μορφή βιταμίνης C βρίσκεται σε ένα προϊόν μακιγιάζ, αυτό δεν το καθιστά λιγότερο ισχυρό. Το Tetrahexyldecyl Ascorbate κάνει όλα όσα πιθανότατα γνωρίζετε ήδη για τη βιταμίνη C: έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, μπορεί να φωτίσει τα μαύρα στίγματα και βοηθά στην ομοιόμορφη απόχρωση του δέρματος. Εκτός από αυτό, μελέτες έχουν αποδείξει τη χρησιμότητά του στη διατήρηση του κολλαγόνου και στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Το μακιγιάζ που λειτουργεί (και έχει αίσθηση) σαν περιποίηση δέρματος είναι πολύ καλό για να το παραλείψετε, γι’ αυτό η μάρκα έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου.

Το highlighter έρχεται σε τρεις αποχρώσεις: μαργαριταρένιο nude, ροδαλό ροδακινί και ζεστό μπρονζέ. Η ομορφιά των φωτιστικών σταγόνων έγκειται στην ευελιξία τους: μπορούν να φορεθούν ως primer, highlighter, bronzer, ρουζ ή μόνα τους. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι οι σταγόνες είναι φιλικές προς το χρήστη. Ανακινήστε γρήγορα το μπουκάλι, τοποθετήστε μία έως δύο κουκκίδες στα χέρια σας και εφαρμόστε απευθείας στο δέρμα με τα δάχτυλά σας. Η συσκευασία είναι ένα καλοφτιαγμένο μπουκάλι συμπίεσης που δεν παρουσιάζει διαρροές, καθιστώντας το ιδανικό για εν κινήσει – ρίξτε το στην τσάντα σας και ταμπονάρετε μετά το Pilates στον δρόμο για τον καφέ.

Για να το εφαρμόσω, ακολούθησα τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου ως συνήθως και την ολοκλήρωσα με SPF και primer. Έχω μεικτό δέρμα που μπορεί να είναι επιρρεπές σε ακμή, καθώς και ερυθρότητα και σκούρες κηλίδες από παλαιότερα δερματικά προβλήματα. Είχα σχεδιάσει αυτό το μακιγιάζ να διαρκέσει από μέρα έως νύχτα και ήμουν περίεργη να δω πώς αποδίδει το skin illuminator. Πρόσθεσα μερικές σταγόνες από την απόχρωση Peau de Peach απευθείας στο δέρμα μου με τα δάχτυλά μου, στη συνέχεια το κάλυψα με το foundation μου και δεν ένιωσα κανένα διαχωρισμό όταν αναμειγνύομαι με το πινέλο μου. Η φόρμουλα έχει επίσης ένα ελαφρύ φρέσκο ​​αντηλιακό άρωμα (στην πραγματικότητα είναι εσπεριδοειδή yuzu) που έκανε την εφαρμογή του ακόμα πιο ευχάριστη. Χρησιμοποιώντας τις σταγόνες Skin Illuminator ως ενίσχυση στο primer μου, διαπίστωσα ότι η απόχρωση Peau de Peach συμπλήρωνε το ανοιχτόχρωμο δέρμα μου και δεν επιδείνωσε κανένα από τα σκούρα σημάδια ή τους μεγάλους πόρους μου. Με την πάροδο του χρόνου, επίσης δεν έμοιαζα με πετρελαιοκηλίδα. Έχω δοκιμάσει παρόμοιες φωτιστικές σταγόνες στο παρελθόν και δεν εντυπωσιάστηκα. Άλλες φόρμουλες ήταν παχύρρευστες και γεμάτες λάμψη – αυτό δεν συνέβη με τη Westman’s, η οποία έχει λεπτή σύσταση και παρέχει ένα φωτεινό φινίρισμα.

Χρησιμοποίησα τη ροζ απόχρωση, Peau de Rosé, πάνω από το κρεμ ρουζ μου για να προσθέσω λάμψη και είδα παρόμοια αποτελέσματα – το ρουζ μου ήταν λαμπερό και λαμπερό. Τις νέες μέρες, βρέθηκα να ψάχνω το Peach Skin για να το φορέσω μόνο του με την προσθήκη ενός μικρού concealer. Αν και δεν μπορείτε να στοιβάζετε το προϊόν για περισσότερη κάλυψη, τις μέρες που είναι πολύ ζεστό για μακιγιάζ, οι σταγόνες έχουν ενισχύσει την αυτοπεποίθησή μου και μου έχουν δώσει αποτελέσματα χωρίς μακιγιάζ. Και, αν ανησυχείτε μήπως μοιάζετε με μπάλα ντίσκο, μην είστε. Η λάμψη της φόρμουλας είναι πολύ ωραία.

TL;DR: Οι σταγόνες Skin Illuminator είναι η καλύτερη απλή εναλλακτική λύση για την παροχή ενός καθαρού στρώματος φυσικής κάλυψης που φωτίζει επίσης τη φυσική λάμψη του δέρματος.

Οι φωτιστικές σταγόνες μπορεί να είναι πολωτικές. Με την πρώτη ματιά, φαίνονται σαν ένα αστραφτερό χάος που δεν προσθέτει πολλά στη συνολική εμφάνιση του δέρματος. Με το Liquid Super Loaded Skin Illuminator, αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Είμαι πάντα σε επιφυλακή για προϊόντα που θα απλοποιήσουν τη ρουτίνα μου και οι σταγόνες Peau de Peach είναι το τέλειο προϊόν μακιγιάζ δέρματος που έψαχνα. Εάν κάνετε μακιγιάζ που λειτουργεί ενάντια στο δέρμα σας, όχι για αυτό, και θέλετε ένα προϊόν που θα αναδεικνύει το καλύτερο στην επιδερμίδα σας, μην κοιτάξετε πέρα ​​από το Super Charged Liquid Skin Illuminator.

Οι συντάκτες μας επιλέγουν ανεξάρτητα αυτά τα προϊόντα. Η πραγματοποίηση μιας αγοράς μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *