May 15, 2024
Η μάσκαρα ορού Typology επιστρέφει επιτέλους σε απόθεμα

Η μάσκαρα ορού Typology επιστρέφει επιτέλους σε απόθεμα

Η μάσκαρα ορού Typology επιστρέφει επιτέλους σε απόθεμα

Με το Well+Good SHOP, οι συντάκτες μας χρησιμοποιούν την πολυετή εμπειρία τους για να επιλέξουν προϊόντα (από την περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι την προσωπική περιποίηση και όχι μόνο) που στοιχηματίζουν ότι θα λατρέψετε. Παρόλο που οι συντάκτες μας επιλέγουν αυτά τα προϊόντα ανεξάρτητα, η αγορά μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good. Καλές αγορές! Εξερευνήστε το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Όταν η Typology Paris κυκλοφόρησε την πρώτη της μάσκαρα, Teinté-5001 Serum Mascara, το περασμένο φθινόπωρο, εξαντλήθηκε μέσα σε ένα μήνα. Από τότε, έχει συγκεντρώσει μια λίστα αναμονής με περισσότερα από 11.000 άτομα. Ιδού, η επανορθωτική μάσκαρα επιστρέφει επιτέλους. Χάρη σε αυτό το ανεφοδιασμό, μπόρεσα επιτέλους να πάρω στα χέρια μου το προϊόν και είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί του.

Η μάσκαρα Typology Paris Tinted-5001 Serum Mascara ($28) είναι μια ελαφριά μάσκαρα που καλύπτει ομοιόμορφα κάθε βλεφαρίδα χωρίς ούτε ένα σβώλο. Είναι η μόνη μάσκαρα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ που άφησε τις βλεφαρίδες μου σαν να μην είχα βάλει τίποτα, και εννοώ καλύτερος πιθανός τρόπος. Επειδή έχω σκούρες βλεφαρίδες για αρχή, αυτή η μεταξένια φόρμουλα τις άφησε να φαίνονται φυσικά πιο μακριές και πυκνές. Πραγματικά νιώθω ότι θα μπορούσα να ξεφύγω με το να το φορέσω και κανείς δεν θα ήξερε ότι φορούσα κάτι. Αυτό χάρη σε ένα μείγμα από σκόνη φυτικού άνθρακα και ίνες κυτταρίνης που χρωματίζουν και μακραίνουν τις βλεφαρίδες.

Πριν και μετά του συγγραφέα που φορά τη μάσκαρα Typology Serum.
Πριν και μετά του συγγραφέα που φορά την Typology Serum Mascara

Ενώ βελτιώνει άμεσα την όψη των βλεφαρίδων μου, η μάσκαρα Typology Serum τις επικαλύπτει επίσης με ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες, μείγμα που διεγείρει την ανάπτυξη από πεπτίδια μπιζελιού, αργινίνη, φυτική κερατίνη, αργινίνη και καστορέλαιο.



Τα πεπτίδια μπιζελιού είναι μακριές αλυσίδες αμινοξέων πλούσιες σε λυσίνη (μόρια που συνδυάζονται για να σχηματίσουν πρωτεΐνες) που δίνουν όγκο ενώ διεγείρουν και πυκνώνουν τα κύτταρα των βλεφαρίδων. Η αργινίνη είναι ένα άλλο αμινοξύ που διεγείρει την ανάπτυξη των βλεφαρίδων και προστατεύει από την πτώση των βλεφαρίδων. Η φυτική κερατίνη είναι μια πλούσια σε θείο ινώδη πρωτεΐνη που δυναμώνει τις βλεφαρίδες. Τέλος, το καστορέλαιο είναι ένα γνωστό θρεπτικό και ενισχυτικό συστατικό για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων.

«Το καστορέλαιο προέρχεται από τους σπόρους ενός φυτού καστορέλαιου γνωστού ως Ricinus communis», εξηγεί ο Dominic Burg, PhD, επικεφαλής επιστήμονας και βιολόγος μαλλιών στο Evolis Professional. «Θεωρείται δηλητηριώδες, αλλά το λάδι που εξάγεται από τους σπόρους είναι πολύ ωφέλιμο για τα μαλλιά».

Η Typology Serum Mascara είναι η τέλεια επιλογή για να ολοκληρώσετε τις εμφανίσεις σας χωρίς μακιγιάζ ενώ κάνετε τις βλεφαρίδες σας πιο δυνατές και πιο μακριές με την πάροδο του χρόνου.

Οι συντάκτες μας επιλέγουν ανεξάρτητα αυτά τα προϊόντα. Η πραγματοποίηση μιας αγοράς μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *