May 15, 2024
Μια ειλικρινής κριτική της Benefit Fan Fest Fanning Mascara

Μια ειλικρινής κριτική της Benefit Fan Fest Fanning Mascara

Μια ειλικρινής κριτική της Benefit Fan Fest Fanning Mascara

Με το Well+Good SHOP, οι συντάκτες μας χρησιμοποιούν την πολυετή εμπειρία τους για να επιλέξουν προϊόντα (από την περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι την προσωπική περιποίηση και όχι μόνο) που στοιχηματίζουν ότι θα λατρέψετε. Παρόλο που οι συντάκτες μας επιλέγουν αυτά τα προϊόντα ανεξάρτητα, η αγορά μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good. Καλές αγορές! Εξερευνήστε το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Όσον αφορά το μακιγιάζ, είμαι εξαιρετικά επιλεκτική και σίγουρα περισσότερο προτιμώ τύπο κοριτσιού στην περιποίηση της επιδερμίδας, γι’ αυτό πάντα αναζητώ φόρμουλες που ενισχύουν το φυσικό δέρμα, τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μου αντί να μου δίνουν την εντύπωση ότι φοράω μάσκα (είναι όχι ότι υπάρχει κάτι κακό με το βαρύ μακιγιάζ – στον καθένα το δικό του!). Γι’ αυτό η Benefit Cosmetics είναι μια από τις αγαπημένες μου μάρκες μακιγιάζ: τα προϊόντα τείνουν να τονίζουν τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά σας αντί να τα κρύβουν.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι ευέλικτα και μπορούν να κατασκευαστούν αρκετά για να φορεθούν ως μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ (όπως το πολυπόθητο Hoola Bronzer και Benetint). Η Benefit κυκλοφόρησε πρόσφατα μια σειρά περιποίησης δέρματος που εστιάζεται στους πόρους, δείχνοντας ότι η μάρκα δίνει προτεραιότητα σε φόρμουλες και λύσεις σε βάθος δέρματος.

Είπαμε, τίποτα απολύτως Ωστόσο, συγκρίνεται με τις μάσκαρες Benefit, οι οποίες, σε αυτό το σημείο, είναι θρυλικές. Αφού κυριολεκτικά τις δοκίμασα και τις φοράω για χρόνια και χρόνια, μπορώ ειλικρινά να πω ότι αυτές είναι οι καλύτερες φόρμουλες μάσκαρα που υπάρχουν. Έτσι, μόλις έμαθα ότι η μάρκα λάνσαρε μια νέα φόρμουλα, βρήκα την ευκαιρία να τη δοκιμάσω. Ρίξτε μια ματιά στη μάσκαρα όγκου Fan Fest Fanning (28 $).

Fanfest Benefit Mascara — 28,00 $

Μέγεθος: 0,3 ουγγιά

Συστατικά: Προβιταμίνη Β5, εκχύλισμα cranberry, κερί ρυζιού

Αποχρώσεις: υπέρμαυρο

  • Έχει ελαφριά και οικοδομήσιμη φόρμουλα
  • Δεν μαζεύεται ποτέ
  • Το πινέλο κάνει την εφαρμογή εύκολη, ακόμα και για αρχάριους της μάσκαρα
  • Είναι ακριβό σε σύγκριση με τα φαρμακεία (αλλά αυτά σίγουρα δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα)

Έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί το πιο όμορφο εφέ ανάπτυξης και έχει πολλές δυνατότητες δόμησης και ένα εφέ χωρίς βάρος που το κάνει να μοιάζει σαν να μην φοράτε καν μακιγιάζ (αλλά σίγουρα έτσι φαίνεται). Το ολοκαίνουργιο Fan Fest μόλις κυκλοφόρησε στο TikTok Shop και στο BenefitCosmetics.com στις 28 Ιουλίου και, μόλις θα βγω και θα το πω, είναι η μάσκαρα του καλοκαιριού.

Η ειλικρινής μου κριτική για τη μάσκαρα Benefit Fan Fest

Για να έχω μια καλή ιδέα για το πόσο αποτελεσματικό ήταν το Fan Fest, αποφάσισα να μην κάνω τίποτα στις βλεφαρίδες μου πριν την εφαρμογή, δηλαδή να μην κάνω μπούκλες ή αστάρωμα. Αντίθετα, μπήκα – πρώτα βουρτσίζω – με μερικές πινελιές στις επάνω βλεφαρίδες μου και εντυπωσιάστηκα αμέσως με τα αποτελέσματα. Σε σύγκριση με τις φυσικές μου βλεφαρίδες, η μάσκαρα έδωσε ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα ανύψωσης και επιμήκυνσης που δημιούργησε την ψευδαίσθηση του ανόρθωσης των βλεφαρίδων και έκανε αμέσως τα μάτια μου να φαίνονται πιο ξύπνια.

Πώς φαίνεται δίπλα δίπλα:

πάρτι θαυμαστών
Εικόνα: συγγραφέας

Το βουρτσάκι ήταν επίσης πολύ εύκολο στη χρήση και μου αρέσει που διαχωρίζει κάθε μεμονωμένη βλεφαρίδα για ομοιόμορφο παλτό ενώ φτιάχνει τις βλεφαρίδες μου σε σχήμα βεντάλιας (εξ ου και το όνομα). Ακόμη και με ένα μόνο παλτό, παρατήρησα μια σημαντική διαφορά στο στυλ των βλεφαρίδων μου και πόσο λαμπερά έδειχναν τα μάτια μου και η θαμνώδης ουρά μου.

πλεονέκτημα μάσκαρα
Εικόνα: συγγραφέας

Όλα αυτά θα ήταν αρκετά για να με πείσουν ότι αυτή είναι η καλύτερη μάσκαρα που έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά η φόρμουλα είναι επίσης αδιάβροχη, αδιάβροχη και παραμένει τοποθετημένη σε υγρές και ιδρωμένες καταστάσεις. Ως κάποιος που συνήθως πρέπει να φοράει αδιάβροχη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες του λόγω όλων των ελαίων περιποίησης που χρησιμοποιώ, ήμουν λίγο δύσπιστος σχετικά με αυτό. Αλλά, αφού τη φορούσα όλη μέρα, η μάσκαρα δεν έπεσε ποτέ στην επιδερμίδα μου και φαινόταν τόσο φρέσκια όσο όταν την έβαλα για πρώτη φορά. Επιπλέον, ήταν ακόμα πολύ εύκολο να αφαιρεθεί (απλώς χρησιμοποίησα ένα επαναχρησιμοποιήσιμο βαμβάκι με μικκυλιακό νερό).

Όπως ανέφερα, είμαι ένα κορίτσι που δίνει προτεραιότητα στην περιποίηση της επιδερμίδας, οπότε η προσοχή της φόρμουλας στα συστατικά τράβηξε επίσης την προσοχή μου. Η μάσκαρα περιέχει ένα μείγμα από Προβιταμίνη Β5 για βαθιά περιποίηση των βλεφαρίδων κατά τη διάρκεια της χρήσης, καθώς και εκχύλισμα Cranberry για θρέψη και Rice Wax για προσθήκη ευκρίνειας. Συνήθως οι βλεφαρίδες μου φαίνονται λίγο θαμπές μετά τη χρήση μάσκαρα, αλλά κατά το ξεπλύσιμο εξακολουθούσαν να φαίνονται και να αισθάνομαι το ίδιο υγιείς όπως όταν έκανα εβδομάδες χωρίς να φοράω μάσκαρα.

Συνολικά, εντυπωσιάστηκα πολύ με αυτή τη μάσκαρα και θα τη φοράω όλη τη σεζόν (και μερικές) για το εντυπωσιακό της αποτέλεσμα και τη δύναμή της.

Οι συντάκτες μας επιλέγουν ανεξάρτητα αυτά τα προϊόντα. Η πραγματοποίηση μιας αγοράς μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *