April 24, 2024

Beige flags: Ποια είναι η περίεργη τάση γνωριμιών του TikTok;

Έχουμε ακούσει για κόκκινες σημαίες και πράσινες σημαίες σε μια σχέση, αλλά μπεζ σημαίες; Λοιπόν, η τελευταία τάση του TikTok βρήκε ανθρώπους να δημοσιεύουν βίντεο με τις μπεζ σημαίες του συντρόφου τους. Αυτά είναι σημάδια που παρατηρείτε στον σύντροφό σας ότι δεν είναι καλά ή κακά, αλλά σας κάνουν να σταματήσετε πριν συνεχίσετε να χτίζετε έναν δεσμό. Μπορεί να είναι περίεργες συνήθειες. Αλλά αυτή η τάση δεν περιορίζεται σε σχέσεις ή γάμους. Οι άνθρωποι αρχίζουν επίσης να επισημαίνουν τα χαρακτηριστικά τους στους καλύτερους φίλους τους που δεν ανταποκρίνονται για εβδομάδες. Η τάση φαινόταν να εμφανίζεται τους τελευταίους μήνες, αλλά οι θεατές του Tik Tok άρχισαν να βλέπουν ανθρώπους να δημοσιεύουν βίντεο με μπεζ σημαίες πέρυσι, σύμφωνα με τα ξένα μέσα.

Εκτός από ραντεβού, σχέσεις ή φιλίες, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει επίσης να αναγνωρίζουν μπεζ σημαίες στον κόσμο των διαδικτυακών γνωριμιών!. Πρέπει να γνωρίζετε όλη την πίεση που συνεπάγεται η δημιουργία του καλύτερου προφίλ που αξίζει να σύρετε προς τα δεξιά. Από την επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας μέχρι την καλύτερη λήψη έως τις σύντομες προτροπές απόκρισης, οι εφαρμογές γνωριμιών σάς προσφέρουν τη μοναδική πολυτέλεια να προβάλλετε τα μοναδικά καλύτερα μέρη του εαυτού σας σε όλους τους ιδανικούς υποψηφίους σας. Συμπληρωματικά, είστε περιορισμένοι λόγω του περιορισμένου αριθμού χαρακτήρων και της ήδη άβολης αίσθησης να βάζετε τον εαυτό σας στη δημοσιότητα και να ελπίζετε ότι κάποιος σας βρίσκει ενδιαφέροντες και ελκυστικούς. Όλα εξακολουθούν να ακούγονται σαν επιστήμη πυραύλων. Ωστόσο, ορισμένα προφίλ είναι σκοτεινά και χάνουν το σημάδι. Είναι και αυτοί με μπεζ σημαίες. Ναι καλά ακούσατε! Η εποχή των κόκκινων σημαιών έχει περάσει, τα μπεζ διαμερίσματα είναι το νέο πράγμα τώρα.

Η Health Shots επικοινώνησε με τον Ruchi Ruuh, έναν σύμβουλο σχέσεων, και τον Shinjini Deb, έναν ανώτερο ψυχολόγο, στην Καλκούτα για να καταλάβουν τι είναι οι μπεζ σημαίες και τι μπεζ σημαίες πρέπει να αναζητήσετε σε ένα άτομο.

μπεζ σημαίες
Προσοχή σε αυτές τις κόκκινες σημαίες σχέσης, ωστόσο, οι μπεζ σημαίες είναι τα νέα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέχετε. Ευγενική προσφορά εικόνας: Shutterstock

Μπεζ σημαίες εναντίον κόκκινων και πράσινων σημαιών σε μια σχέση

Για τους αμύητους, οι κόκκινες σημαίες σε μια σχέση σηματοδοτούν ότι πρέπει απλώς να τρέξετε μακριά. Οι πράσινες σημαίες σημαίνουν κίνηση προς τα εμπρός και οι κίτρινες σημαίες σας λένε να κινηθείτε με προσοχή. Σε τι διαφέρουν οι μπεζ σημαίες;

“Οι μπεζ σημαίες είναι ένας νέος όρος στον κόσμο των γνωριμιών. Οι κόκκινες σημαίες είναι τα σημάδια που σας δίνουν σοβαρή παύση, ενώ οι πράσινες είναι το αντίθετο. Οι μπεζ σημαίες είναι στη μέση και περιγράφουν τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου ή μιας κατάστασης ως βαρετά ή χωρίς ενδιαφέρον Είναι ένας ξεκάθαρος δείκτης στη συμπεριφορά του ατόμου ότι «είμαι βαρετός» στις πρώτες φάσεις συζητήσεων ή γνωριμιών. Ωστόσο, αυτά μπορούν επίσης να ερμηνευθούν ως κάτι ουδέτερο (ούτε θετικό ούτε αρνητικό, απλώς περίεργο)», λέει ο Ruchi.

Οι μπεζ σημαίες είναι μόνο μερικές ιδιόρρυθμες συνήθειες που είναι ουδέτερες

“Παράξενη ή παράξενη συμπεριφορά από το ραντεβού σας ή τον σύντροφό σας που ούτε προσθέτει ούτε υποτιμά τη σχέση σας με το άτομο. Είναι ακριβώς εκεί. Αν και είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτό είναι υποκειμενικό. Αυτό που θεωρείτε μπεζ μπορεί να είναι το κόκκινο κάποιου άλλου ή κίτρινη σημαία, σαν να τοποθετούν ένα χαρτομάντιλο πάνω από το άδειο φλιτζάνι του καφέ τους, όπως είπε ένας από τους πελάτες του ειδικού», εξηγεί ο Σιντζίνι. Ντεμπ, ανώτερος κλινικός ψυχολόγος.

Αυτά θα μπορούσαν επίσης να είναι εκείνα τα διαδικτυακά προφίλ που είναι ήπια και στερούνται μοναδικότητας και το πλεονέκτημα που μπορεί να επιλέξει πλαίσια στη λίστα ελέγχου του ιδανικού πιθανού υποψηφίου. Κοιτάζοντας απλά το προφίλ, μπορείτε να συμπεράνετε ότι αν είχατε την ευκαιρία να βγείτε ραντεβού με αυτό το άτομο, είτε δεν θα ήταν ενδιαφέρον είτε δεν θα οδηγούσε σε κανένα καλό. Πάντα, οι εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα, καθώς ο καθένας αναζητά διαφορετικά πράγματα σε ένα άτομο, αλλά με τον ίδιο τρόπο που παραμένουμε σε εγρήγορση με τις κόκκινες σημαίες, οι μπεζ σημαίες θα πρέπει επίσης να είναι επιφυλακτικές.

Δώστε προσοχή στις μπεζ σημαίες

Σύμφωνα με τον Deb, η γνώση του εαυτού σας και του τι ψάχνετε σε μια σχέση θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι θεωρείτε ότι είναι μια μορφή μη υπεκφυγής, μη απειλητικής και υποφερτής συμπεριφοράς από τον σύντροφό σας.

Για να εμβαθύνουν, οι ειδικοί απαριθμούν μερικές μπεζ σημαίες που πρέπει να είστε σε εγρήγορση σε διαδικτυακές ή εκτός σύνδεσης ραντεβού, σχέσεις ή γάμους.

1. Προσέξτε πώς συμπεριφέρονται

Σύμφωνα με τον Deb, “Ο τρόπος με τον οποίο μιλάνε ή το είδος της συνομιλίας προς την οποία τείνουν να επικεντρώνονται. Για παράδειγμα, κάθε φορά που κάποιος μοιράζεται μια θλιβερή ιστορία με τον σύντροφό σας, τείνει να κάνει κλικ στη γλώσσα του και να γνέφει το κεφάλι για να δείξει κατανόηση ή να λέει “εντάξει” τουλάχιστον 2-3 φορές όταν η συζήτηση για κάτι σημαντικό θα μπορούσε να είναι μπεζ σημαία για κάποιον».

2. Συνήθειες τρόπου ζωής

Οι συνήθειες του τρόπου ζωής θα μπορούσαν να είναι μια άλλη πτυχή. Για παράδειγμα, ο σύντροφός σας μπορεί να κοιμάται μόνο στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού. Ο ύπνος στην αριστερή πλευρά προκαλεί δυσφορία. Μπορεί να είναι μια μπεζ σημαία.

3. Το να έχεις φοβία μπορεί επίσης να είναι ένα πράγμα.

Για παράδειγμα, στη σειρά «ΦΙΛΟΙ», ο χαρακτήρας της Ρέιτσελ φρικάρει κάθε φορά που βλέπει κάποιον να αγγίζει το μάτι της ή να προσπαθεί να βάλει οφθαλμικές σταγόνες! Ναι, αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια παράξενη συνήθεια.

4. Πάρα πολλές selfies

Εάν το προφίλ ενός ατόμου κατακλύζεται από selfies, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το άτομο δεν αγαπά ένα χόμπι ή μια εξωσχολική δραστηριότητα. «Γενικές φωτογραφίες όπως selfies στο προφίλ τους που όλες φαίνονται ίδιες και δείχνουν έναν βαρετό τρόπο ζωής», λέει ο ειδικός.

Διαβάστε επίσης: #HeartMatters: 5 κόκκινες σημαίες σε σχέση εξ αποστάσεως που σας λένε ότι ήρθε η ώρα να αφήσετε

5. Βαρετοί λεζάντες

Βαρετοί λεζάντες όπως “Λειτουργία διακοπών”, “Λειτουργία εργασίας”, “Λειτουργία θηρίου”, “Με φίλους” και “Γονέας φυτών” είναι όλοι βαρετοί. Αυτά δείχνουν έλλειψη προσπάθειας ή προσωπικότητας.

6. Γενικά ή υπερβολικά δημοφιλή χόμπι

“Το να έχεις μόνο τα συνηθισμένα χόμπι όπως να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, να ακούς μουσική, να χαϊδεύεις ζώα, να είσαι λάτρης του φαγητού ή να πηγαίνεις στο βουνό δεν εγγυάται τη μεγάλη προσωπικότητα ενός ατόμου. Αυτά στερούνται ιδιαιτεροτήτων και χάνουν το νόημά τους επειδή τα βλέπουμε τόσο συχνά. », λέει ο ειδικός.

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές για γονείς: Γνωρίστε τις κόκκινες σημαίες στα αναπτυξιακά ορόσημα του παιδιού σας

7. Αναφορά υπερχρησιμοποιημένων εισαγωγικών

Άτομα με μπεζ σημαίες ανέφεραν υπερβολικά χρησιμοποιημένα αποσπάσματα, τραγούδια και αναφορές ταινιών. Αποσπάσματα όπως “Ja Simran Ja” ή “Bade bade Sharon mein” ή αποσπάσματα από δημοφιλείς σειρές όπως το Friends είναι παλιά πράγματα πλέον.

8. Επιφανειακές συνομιλίες

Ο ειδικός λέει, «Όταν συνομιλούν με άτομα με μπεζ σημαίες, προτιμούν να κρατούν τις συνομιλίες σε επιφανειακό επίπεδο. Δεν ζητούν λεπτομέρειες και δεν παρέχουν λεπτομέρειες για τα ταξίδια τους. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν θέλουν να βουτήξουν πιο βαθιά στις συζητήσεις και απλώς θέλουν να τις κρατήσουν στην επιφάνεια.

Από τη θετική πλευρά, όταν υπάρχει πολλή αρνητικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν οι άνθρωποι τονίζουν μόνο τις κόκκινες ή τις λεγόμενες μπεζ σημαίες, υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν τις καλύτερες ιδιότητες του συντρόφου τους και αισθάνονται λιγότερο μπεζ. μια απόλαυση για παρακολούθηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *