February 21, 2024

Τα 5 καλύτερα βιβλία για την απώλεια βάρους που πρέπει να διαβάσετε

Τι καλύτερο από τις κοροϊδίες των αγαπημένων προσώπων και τους χίλιους τροχούς που σας λένε για διαφορετικούς τρόπους απώλειας βάρους; Λοιπόν, βιβλία, νομίζουμε! Δεδομένου ότι οι λέξεις έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο, μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τον αριθμό στη ζυγαριά. Από ιστορίες επιτυχίας απώλειας βάρους μέχρι γρήγορες αλλαγές στον τρόπο ζωής και βιβλία μαγειρικής γεμάτα νόστιμες συνταγές, υπάρχουν πολλά βιβλία που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε για την απώλεια βάρους. Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές εκεί έξω, το περιορίσαμε στα 5 καλύτερα βιβλία απώλειας βάρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Τούτου λεχθέντος, και μόνο η ανάγνωση τους δεν θα σας κάνει καλό! Πρέπει επίσης να ενσωματώσετε αλλαγές στο ταξίδι σας για απώλεια βάρους.

Τα 5 καλύτερα βιβλία για την απώλεια βάρους που πρέπει να διαβάσετε

Αυτά τα βιβλία είναι εδώ για να εκπαιδεύσουν, να εμπνεύσουν και να σας κρατήσουν κίνητρο στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρος. Εδώ είναι τα 5 καλύτερα βιβλία απώλειας βάρους που πρέπει να δοκιμάσετε:

1. The Great Indian-Bpb Diet: Busting the Great Fat Myth by Shilpa Shetty

Η λανθασμένη αντίληψη για την απώλεια βάρους μπορεί να σαμποτάρει τα σχέδιά σας, γι’ αυτό διαφωτιστείτε με αυτό το βιβλίο που έγραψε η λάτρης της γυμναστικής του Bollywood, Shilpa Shetty. Ξετυλίγει τους μύθους γύρω από την απώλεια βάρους και βουτάει στα μυστικά μιας ισορροπημένης ινδικής διατροφής. Με πρακτικές συμβουλές, νόστιμες συνταγές και επιστημονικές γνώσεις, αυτό το βιβλίο σας επιτρέπει να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

2. Μια γεύση ευεξίας: Οι ιδέες του Sadhguru για τη γαστρονομία σας

Σε μια εποχή που υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές δίαιτες, γίνεται δύσκολο να επιλέξεις τι να φας και τι να αποφύγεις. Καταλήγετε σε σύγχυση σχετικά με το ποια δίαιτα είναι κατάλληλη για το σώμα σας! Εάν μπερδεύεστε κι εσείς, αυτό το βιβλίο μπορεί να είναι εκείνο που θα σας δώσει κάποια προοπτική. Σε αυτό το διαφωτιστικό ανάγνωσμα, ο Sadhguru συνδυάζει την τέχνη της μαγειρικής με τη σε βάθος γνώση της προσεκτικής διατροφής, της διατροφής και της συνολικής ευεξίας. Αυτό το βιβλίο σας βοηθά να κάνετε συνειδητές επιλογές σχετικά με τα τρόφιμα που τρώτε, να συνδέσετε το πιάτο σας πιο βαθιά με τον εσωτερικό σας εαυτό και να επιτύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης.

3. Lifestyle Diet: Straight from My Heart από τον Rohini Patil

Το κλειδί για να είσαι σε φόρμα είναι να υιοθετήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να καταλάβεις ότι το να είσαι σε φόρμα δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους. Χωρισμένο σε τρία μέρη, αυτό το βιβλίο καλύπτει κανόνες για τη λογική διατροφή, συμβουλές για προσεκτική διατροφή και τρόπο ζωής, και συνταγές και συστηματικά σχέδια διατροφής. Αντί να επιμένετε να ακολουθείτε έναν άκαμπτο τρόπο ζωής, αυτό το βιβλίο ακολουθεί μια νέα προσέγγιση για να ζήσετε έναν υγιεινό, προσεκτικό τρόπο ζωής.

4. Don’t Lose Your Mind, Lose Your Weight από τη Rujuta Diwekar

Αυτό το βιβλίο δεν παλιώνει ποτέ! Γράφτηκε από έναν από τους κορυφαίους διατροφολόγους του κλάδου, αυτό το βιβλίο έχει να κάνει με την προσαρμογή πρακτικών στρατηγικών, ορθών συμβουλών και διορατικών ανεκδοτών που μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος. Αμφισβητεί τις συμβατικές έννοιες της απώλειας βάρους, εμβαθύνοντας στις ψυχολογικές και συναισθηματικές πτυχές της σχέσης μας με το φαγητό σε αυτό το βιβλίο. Είναι μια κλήση αφύπνισης για να αναδιαμορφώσετε τη νοοτροπία σας, να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να ανακτήσετε τον έλεγχο του σώματός σας και της ζωής σας. Πάρτε λοιπόν τα γυαλιά σας και ξεκινήστε να διαβάζετε αυτό το βιβλίο που δεν είναι ποτέ λάθος!

5. Magic Weight Loss Pill, The: 62 Lifestyle Changes by Luke Coutinho and Anushka Shetty

Προσφέροντάς σας 62 πρακτικές αλλαγές στον τρόπο ζωής, αυτό το βιβλίο στοχεύει να φέρει επανάσταση στο ταξίδι σας για την υγεία και τη φυσική κατάσταση. Από διατροφικές συμβουλές και ρουτίνες άσκησης μέχρι αλλαγή νοοτροπίας και βελτιστοποίηση του ύπνου, αυτό το βιβλίο τα καλύπτει όλα. Κάνοντας αυτές τις μικρές αλλαγές στη ζωή σας μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο ταξίδι σας για απώλεια βάρους. Λοιπόν, τι περιμένεις; Πάρτε αυτό το βιβλίο σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με μια υγιή νότα.

Αν και αυτές είναι οι επιλογές μας, ποιο είναι το αγαπημένο σας βιβλίο απώλειας βάρους;

(Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Εμείς στο Health Shots εργαζόμαστε συνεχώς για να αποφορτίζουμε τους αναγνώστες μας. Όλα τα προϊόντα που αναφέρονται επιλέγονται προσεκτικά από τη συντακτική ομάδα, αλλά χρησιμοποιήστε τη διακριτική σας ευχέρεια και τις συμβουλές των ειδικών πριν τα χρησιμοποιήσετε. Η τιμή και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. Εάν αγοράσετε κάτι χρησιμοποιώντας αυτούς τους συνδέσμους στην ιστορία, ενδέχεται να κερδίσουμε μια προμήθεια.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *