April 25, 2024
Μια ειλικρινής κριτική για το Huda Beauty ‘1 Coat Wow!’  Μάσκαρα

Μια ειλικρινής κριτική για το Huda Beauty ‘1 Coat Wow!’ Μάσκαρα

Μια ειλικρινής κριτική για το Huda Beauty ‘1 Coat Wow!’  Μάσκαρα

Με το Well+Good SHOP, οι συντάκτες μας χρησιμοποιούν την πολυετή εμπειρία τους για να επιλέξουν προϊόντα (από την περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι την προσωπική περιποίηση και όχι μόνο) που στοιχηματίζουν ότι θα λατρέψετε. Παρόλο που οι συντάκτες μας επιλέγουν αυτά τα προϊόντα ανεξάρτητα, η αγορά μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good. Καλές αγορές! Εξερευνήστε το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ξέρετε πώς μιλάνε οι άνθρωποι για το πόσο πυκνά ή λεπτά είναι τα μαλλιά τους; Λοιπόν, είμαι πεπεισμένος ότι το να έχεις έναν συγκεκριμένο τύπο μαλλιών επηρεάζει περισσότερα από τα μαλλιά στο κεφάλι σου. Το σκεπτικό μου; Όπως τα λεπτά, επίπεδα μαλλιά μου, έτσι και οι βλεφαρίδες μου δεν έχουν όγκο και όγκο. Εντάξει, οπότε ίσως δεν είναι 100% συσχετισμένο (πολλά θέματα του Reddit το συζητούν), αλλά είναι κρίμα που δεν μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες va-va-voom με λίγες μόνο στρώσεις μάσκαρα, όπως πολλοί άνθρωποι μπορούν.

Σίγουρα, η εφαρμογή μάσκαρα σκουραίνει, ανασηκώνει, επιμηκύνει και δίνει όγκο στις εξαιρετικά ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες μου, αλλά ο αριθμός των στρώσεων που χρειάζονται συνήθως για να δημιουργήσει μεγάλο δράμα τείνει επίσης να τις βαρύνει με το προϊόν. Μέχρι το τέλος της ημέρας (ή της νύχτας) , είτε έπεσαν, είτε μουτζούρισαν όλα τα καπάκια μου είτε και τα δύο. Γνωρίζοντας αυτό, έχω φτάσει σχεδόν στο σημείο όπου μπορώ να απλώνω μια ή δύο στρώσεις μάσκαρα και να την ονομάζω την ημέρα – είναι αυτό που είναι, ξέρετε; Τι θα γινόταν όμως αν υπήρχε μια μάσκαρα που θα μπορούσε να προσφέρει αξιοσημείωτη χρωστική ουσία, μήκος, όγκο και διαχωρισμό μόνο με ένα ή δύο κτύπημα; Αυτό θα ήταν το όνειρο, σωστά; Πράγματι, και τώρα, χάρη στο Huda Beauty 1 Coat WOW! Η έξτρα μάσκαρα για όγκο και ανύψωση, 23$, είναι επίσης πραγματικότητα.

Η ειλικρινής μου κριτική για το Huda 1 Coat Wow! Μάσκαρα

Να τι μου αρέσει σε αυτή τη νεοφερμένη βλεφαρίδα: ο ζεστός ροζ σωλήνας συνοδεύεται από ένα πινέλο σε σχήμα κλεψύδρας στη μία πλευρά και ελαφρώς θολωτό από την άλλη, καθιστώντας εύκολη την επικάλυψη κάθε βλεφαρίδας. Χάρη στο μοναδικό σχήμα βουρτσάκι διπλής όψης, το ραβδί διευκολύνει επίσης την προσαρμογή της εφαρμογής στις επάνω και κάτω βλεφαρίδες σας, ώστε οι τρίχες να μην κατακλύζουν τη γραμμή των βλεφαρίδων σας.

Εξαιτίας αυτού, βρήκα ότι αυτή η μάσκαρα είναι λιγότερο πιθανό να σβολιάσει στη βάση των βλεφαρίδων μου, έτσι απλά έκανε κάθε βλεφαρίδα να φαίνεται μακρόστενη και καθορισμένη, αλλά όχι πολύ επικαλυμμένη με προϊόν. Επιπλέον, χρειάστηκε πραγματικά μόνο μία βουτιά στο σωληνάριο για να καλύψει κάθε σετ βλεφαρίδων – δεν χρειάστηκε να συνεχίσω να βυθίζω και να σαρώνω ξανά, κάτι που ήταν εντυπωσιακό.

μάσκαρα
Φωτογραφία: Rebecca Norris

Συνολικά, πιστεύω ότι αυτή η εύχρηστη μάσκαρα είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που θέλουν να επιτύχουν αξιοσημείωτο μήκος και ανύψωση με λίγη προσπάθεια. Φυσικά, αν θέλετε να αποκτήσετε λίγο επιπλέον όγκο, η εφαρμογή περισσότερων στρώσεων σίγουρα θα σας βοηθήσει να κάνετε το κόλπο. Ωστόσο, όταν το έβαλα πραγματικά, βρήκα τις βλεφαρίδες μου πιο εύθραυστες και πιο αραχνοειδείς (και η ίδια η μάσκαρα ήταν πιο δύσκολο να αφαιρεθεί), οπότε σίγουρα προτιμώ να τη χρησιμοποιώ μόνο με μία ή δύο στρώσεις, όπως υποδηλώνει το όνομα.

μάσκαρα ομορφιάς huda
Φωτογραφία: Rebecca Norris

Ένα πράγμα θα πω: ενώ αυτή η μάσκαρα επιμήκυνε και ανασήκωσε τις βλεφαρίδες μου αρκετά, δεν τις κατσαρώνει όπως υποδηλώνουν τα κλινικά αποτελέσματα της φόρμουλας. Αυτό δεν είναι αρκετό αποτρεπτικό για μένα, όμως. Απλώς πρόκειται να βγάλω το ψαλιδάκι βλεφαρίδων Tweezerman ProMaster (24 $) πριν το χρησιμοποιήσω την επόμενη φορά.

Οι συντάκτες μας επιλέγουν ανεξάρτητα αυτά τα προϊόντα. Η πραγματοποίηση μιας αγοράς μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *