February 23, 2024
Η μάσκαρα It Cosmetics ‘Hello Lashes’ μόλις αντικατέστησε τα extensions μου

Η μάσκαρα It Cosmetics ‘Hello Lashes’ μόλις αντικατέστησε τα extensions μου

Η μάσκαρα It Cosmetics ‘Hello Lashes’ μόλις αντικατέστησε τα extensions μου

Με το Well+Good SHOP, οι συντάκτες μας χρησιμοποιούν την πολυετή εμπειρία τους για να επιλέξουν προϊόντα (από την περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι την προσωπική περιποίηση και όχι μόνο) που στοιχηματίζουν ότι θα λατρέψετε. Παρόλο που οι συντάκτες μας επιλέγουν αυτά τα προϊόντα ανεξάρτητα, η αγορά μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good. Καλές αγορές! Εξερευνήστε το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ελπίζω οι άνθρωποι που γεννιούνται με γεμάτες βλεφαρίδες να ξέρουν πόσο τυχεροί είναι. Μερικοί από εμάς εκεί έξω (δηλαδή εγώ) έχουμε κάποια σοβαρή λαχτάρα για βλεφαρίδες από όποιον δεν έχει αισθανθεί ποτέ την ανάγκη να εφαρμόσει ψεύτικες βλεφαρίδες. Εξακολουθώ να βουρτσίζω την κόλλα για τις βλεφαρίδες από τα μάτια μου καθώς μιλάμε! Δεν είναι δίκαιο! Ευτυχώς, όσοι από εμάς δεν έχουμε γεννηθεί κάτω από το τυχερό αστέρι των βλεφαρίδων, μπορούμε να βρούμε τρόπους για να τις προσποιήσουμε, όπως τα extension βλεφαρίδων, οι προαναφερθείσες ψεύτικες βλεφαρίδες και, φυσικά, η τέλεια μάσκαρα. Τα έχω δοκιμάσει όλα, συμπεριλαμβανομένων των extension βλεφαρίδων, τα οποία μου άρεσαν αλλά έπρεπε να τα παρατήσω κάποια στιγμή. Έχω ήδη ρουτίνες για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια που απαιτούν πολύ χρόνο και χρήμα για να συντηρηθούν, έτσι οι επεκτάσεις βλεφαρίδων μου (που συνήθως χρειάζονται μερικές ώρες για να γίνουν) έχουν τεθεί σε αναμονή. Τις σκέφτομαι από καιρό σε καιρό, σαν έναν χαμένο εραστή, αλλά τώρα που βρήκα μια καταπληκτική μάσκαρα, αυτό το διάλειμμα θα διαρκέσει λίγο περισσότερο. Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τη μάσκαρα όγκου IT Cosmetics Hello Lashes Lash-Loving.

χτυπάει τη μάσκαρα

IT Cosmetics Hello Lashes Mascara Duo — 30,00 $

  • Μαλακτικά συστατικά όπως βιοτίνη, έλαιο argan και λάδι jojoba
  • Επιμηκύνει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει
  • Η βούρτσα χωρίζει τις μεμονωμένες βλεφαρίδες
  • ανθεκτικό στους λεκέδες
  • Η λεπτομέρεια κουκκίδων στο άκρο του πινέλου βοηθά στη στόχευση εσωτερικών γωνιών
  • Δεν είναι αδιάβροχο
  • Λίγο ακριβό στα 30$

Πρώτα απ ‘όλα, αυτή η μάσκαρα είναι διαφορετική από τις συνηθισμένες μου, επειδή έχει όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά (αγάπης) για τις βλεφαρίδες, όπως βιοτίνη, λάδι argan και λάδι jojoba, επομένως βοηθά στην περιποίηση των βλεφαρίδων ενώ ελαχιστοποιεί την απώλεια βλεφαρίδων, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για κάποιον που φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες. Αλλά τα συστατικά δεν είναι ο μόνος λόγος που είμαι τόσο πάνω από το φεγγάρι με αυτή τη μάσκαρα. Επιμηκύνει και κατσαρώνει τις βλεφαρίδες μου χωρίς να τις κάνει πολύ βαριές και επικαλυμμένες, κάτι που τείνουν να κάνουν πολλές άλλες μάσκαρα. Το βουρτσάκι χωρίζει κάθε βλεφαρίδα μου και βοηθά τα μάτια μου να φαίνονται πιο λαμπερά και ξύπνια. (Εξαιρετικά χρήσιμο για κάποιον που έχει περιορίσει την κατανάλωση καφέ.)

Κάτι άλλο που με εντυπωσίασε με το Hello Lashes είναι ότι δεν είχα μουτζούρες, κάτι που είναι πολύ σπάνιο για μένα. Έχω καπάκια με κουκούλα και η μεταφορά με μάσκαρα είναι συνηθισμένη για μένα. Και δεν κυκλοφορεί καν ως αδιάβροχο! Πες τι?! Επιπλέον, δεν είναι δύσκολο να αφαιρεθεί. Συνήθως χρησιμοποιώ το μικκυλιακό νερό μου, αλλά προφανώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο χλιαρό νερό για να το αφαιρέσετε. Είμαι φανατικός θαυμαστής της It Cosmetics Superhero Mascara, οπότε χαίρομαι που έχω άλλο ένα αγαπημένο από τη μάρκα.

Συγγνώμη, εξτένσιον βλεφαρίδων, θα αργήσω να σε ξαναδώ.

Οι συντάκτες μας επιλέγουν ανεξάρτητα αυτά τα προϊόντα. Η πραγματοποίηση μιας αγοράς μέσω των συνδέσμων μας μπορεί να κερδίσει μια προμήθεια Well+Good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *